ForsideHuskeliste (0)Min kontoHandlekurvKasse

Om Creative Styling

Velkommen til vår verden. 

Ser du etter søte produkter til barnerommet eller smarte produkter til familien er du på rett plass:)

Etter mange år i stylistbransjen hvor man leter etter forskjellige produkter til interiør og foto ble ideen om Creative Styling nettbutikk til.

Da jeg (Tina) ble gravid med min datter syntes jeg det var vanskelig å finne fine barneinteriør produkter til barnerommet som du ikke kunne finne i alle butikkene. Jeg ville finne spesielle barneinteriør produkter som ga barnerommet det lille ekstra og det ble starten på nettbutikken. Siden den gangen så har jeg lett etter spesielle interiør produkter og smarte produkter for barnefamilier som bidrar til glede og er miljøvennlige.

Med hjelp fra min lille familie som er mine gode hjelpere , jobber vi med å stadig finne nye barneprodukter eller designe produkter som vi ønsker og ikke finner noen steder.

I butikken finner dere flere produkter jeg har designet og jeg jobber med noen prosjekter sammens med Innovasjon Norge som jeg håper endelig blir ferdig i år:))

Vårt mål er å ha det lille ekstra som man har vært på jakt etter i butikkene og ikke har funnet noen steder samt smarte produkter som barna digger og som sparer miljøet.

Vi satser på miljøet og prøver å være så miljøbevisst som mulig.

Innpakking av varer skjer med eske, plast og papir av gjenbruks materialer fra ting vi har mottat eller skaffet oss. Alle kan bidra til en bedre jord og vi håper at du blir med oss og resirkulerer. Produktene du kjøper hos oss er EU-godkjente og har ingen giftige avfallstoffer i seg.

Håper dere vil like våre produkter like godt som vi gjør.

 

Kart til butikken finner dere her

 

Bli med på nyhetsbrevet og få med dere siste nytt, gode tilbud og muligheten å få tak i produkter først.

Nyhetsbrev

NB! Vi har GRATIS FRAKT PÅ ALLE PRODUKTENE  I NORGE og rask levering.

Organisasjons nr: 988546801