ForsideHuskeliste (0)Min kontoHandlekurvKasse

Terms & Conditions

Kunden må bekrefte at de har lest disse salgsbetingelsene for at ordre skal gå gjennom.

Aldersgrense er 18 år.

Creative Styling følger forøvrig betingelsene i Forbrukerombudets standardkontrakt for netthandel

 

Betalingsmetoder:

PayPal: 

Du kan betale med bankort, eller via din PayPal-konto. (Du trenger ikke å ha konto med Paypal for å betale med kort)

Overføring til bankonto:

Du overfører til Creative Styling sin konto: 90511184478 etter å ha mottat en ordre bekteftelse. Ordren sendes ut når beløpet har kommet inn på Creative Styling sin konto.(Vi berom at du overfører beløpet snarest, og innen 5 dager fra ordredato. Dersom pengene ikke er inne på konto etter 5 dager regnes orderen som kansellert, med mindre du sender en mail eller ber om lengere frist.)

Hente selv:


Du kan etter nærmere avtale hente varene hos Creative Styling.

Du kan sende mail eller ta kontakt på tel: 0047 95866102

 

NB! Ordrebekreftelse sendes automatisk til den mailadressen som du har oppgitt. Vær oppmerksom på at denne i enkelte tilfeller havner i spamfiltere ditt. Hvis du ikke mottar noen ordrebekreftelse etter å ha lagt inn ordre, og du ikke finner den i spam-filteret, vennligst ta kontakt.

 

Kunder utenfor Norge:

Alle ordre fra kunder utenfor Norge må forhåndsbetales med PayPal.

Det beregnes ikke MVA på ordre utenfor Norge. Svalbard og Jan Mayen er også unntatt fra MVA.

 

Leveringstid:

Normalt vil orderen bli sendt innen 1-3 dager etter at betalingen er mottat. Du vil normalt få melding på mail når ordrestatusen er endret til "shipped".

 

Angrefrist:

Loven om angrefrist gir deg som kjøper rett til å angre innen 14 dager etter du mottok varen. Retur av varen skjer under forutsetningen av at varen er i orginalemballasje og i samme tilstand som da den ble mottat. Ved retur må du oppgi kontonummer slik at vi kan refundere ordrebeløpet.

Varen må returneres sammens med returskjemaet som følger med forsendelsen. Retur porto betales av kunden, men mindre returen skyldes feil eller skader som har oppstått under frakt.

 

 

Noen av bildene på våre sider er lastet ned fra Freepick og endret ; <a href="http://www.freepik.com/free-vector/glowing-2015-vector-free_756542.htm">Designed by Freepik</a>

 

Organisasjons nr:988546801

Mail: tina.creativestyling@gmail.com