ForsideHuskeliste (0)Min kontoHandlekurvKasse

Betalingsinfo

Betalingsmetoder hos oss:

PayPal: 

Du kan betale med bankort, eller via din PayPal-konto. (Du trenger ikke å ha konto med Paypal for å betale med kort)

Overføring til bankonto:

Du overfører til Creative Styling sin konto: 90511184478 etter å ha mottat en ordrebekreftelse. Ordren sendes ut når beløpet har kommet inn og vises registrert på Creative Styling sin konto.(Vi ber om at du overfører beløpet snarest, og innen 3 dager fra ordredato. Dersom pengene ikke er inne på konto etter 3 dager regnes orderen som kansellert, med mindre du sender en mail eller ber om lengere frist. Du kan også sende med en bekreftelse på at du har betalt for å få sendt varene raskere.

Hente selv:

Du kan etter nærmere avtale hente varene hos Creative Styling.

Man kan sende mail til : tina.creativestyling@gmail.com for å avtale tid for henting.

Eller du kan også ringe eller sende sms til: +47 95866102

Adressen er: Veimester kroghs gate 33

7052 Trondheim

Norway.

NB! Ordrebekreftelse sendes automatisk til den mailadressen som du har oppgitt. Vær oppmerksom på at denne i enkelte tilfeller havner i spamfiltere ditt. Hvis du ikke mottar noen ordrebekreftelse etter å ha lagt inn ordre, og du ikke finner den i spam-filteret, vennligst ta kontakt.

Kunder utenfor Norge:

Alle ordre fra kunder utenfor Norge må forhåndsbetales med PayPal.

Det beregnes ikke MVA på ordre utenfor Norge. Svalbard og Jan Mayen er også unntatt fra MVA.

Med omtanke for våre kunder og for at du skal få det enklere så har vi ordnet med GRATIS FRAKT i butikken:)))

 

Angrefrist:

Loven om angrefrist gir deg som kjøper rett til å angre innen 14 dager etter du mottok varen. Retur av varen skjer under forutsetningen av at varen er i orginalemballasje og i samme tilstand som da den ble mottat. Ved retur må du oppgi kontonummer slik at vi kan refundere ordrebeløpet. Returskjema vil bli sendt til deg sammens med din kvittering fra Creative Styling på mail.

Varen må returneres sammens med returskjemaet som følger med forsendelsen. Returporto betales av kunden, men mindre returen skyldes feil eller skader som har oppstått under frakt.

Varer som er håndlaget og bestilt er det ikke retur rett på. Man må huske å ta rett mål før bestilling av slike varer så man er helt sikker på at man bestiller rett.